Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2007 23:14 - Kyle XY
Автор: dreamgirls Категория: Забавление   
Прочетен: 4930 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 05.07.2007 11:07


image Първи сезон:   10 епизода по 60 мин.  
Режисьор:  Джил Джънгър ("Черният рицар")
Продуценти:  Ерик Брес и Джей Маки Грюбер ("Ефектът на пеперудата", "Последен изход 2")
В главните роли:  Мат Далас (участие в "Антураж", който зрителите могат да гледат по Фокс Лайф от месец март тази година)
Маргерит МакИнтайър ("Дните")
Брус Томас ("Професия блондинка")
Крис Оливеро ("24")
Световна премиера: 26 юни 2006 г.
Резюме: Kyle XY е историята на 16-годишно момче, което има мозък на гений.Открит е на улицата - гол и без никакви спомени за живота си преди това. Отведен е в приют за малолетни, където се запознава с психоложката Никол Трейгър. Скоро тя го приютява в дома си, където живее с мъжа си и с двете си деца. Докато живее със семейство Трейгър, Кайл постепенно започва да възвръща част от спомените си. Все по-сериозни разкрития излизат наяве...
А именно: Това е най-гледаната премиера на сериал в историята на ЕйБиСи Фемили ченъл, като вземайки предвид сериозният успех на Кайл, корпорацията собственик на канала - Дисни взема решение поредицата да се излъчва и по една от най-гледаните телевизии в Щатите - ЕйБиСи - като печели първо място в пряка борба в праймтайма при най-важната целева група - възраст 18-49. През лятото на тази година се очакват новите 13 епизода на поредицата, правата за които Фокс Крайм вече е закупила. Фокс Крайм е един от първите канали в Европа, които ще излъчат сериала.

"Всички животински видове на планетата Земя се раждат с вродени инстинкти, които са в баланс с майката природа. Всички с изключение на този, към който Кайл принадлежи".

В горите край Сиатъл, Вашингтон в безсъзнание лежи млад мъж, без дрехи и без какъвто и да е спомен за случилото с него. Младежът не може да си спомни абсолютно нищо от своето минало - нито дори името си. За сметка на това притежава удивителни способности, които с течение на времето се проявяват под най-невероятни форми. Но съществува един факт, който озадачава всички, включително и самият Кайл и който го прави различен от всички хора - той няма пъп.
В клиниката Кайл среща психоложката Никол Трейгър.  Тя разбира, че той е младеж, който има  нужда от по-специално внимание, затова го взима със себе си у дома за голямо разочарование на двамата тийнейджъри, господари на къщата - дъщеря й Лори и синът й Джош, в когото те виждат не само конкуренция за любовта на родителите, но и допълнителен товар в и без това нелекото им всекидневие на подрастващи. Скоро Кайл се сблъсква с наглед обикновените за всеки неща като компютър, музика, партита и училищен живот, но за него те са тотално непознати. Докато се опитва да разбере света, той става част от семейството и постепенно се адаптира към заобикалящата го среда, макар с цената на доста недоразумения - понякога комични, но доста често и с трагични последствия.
Заедно с новото си семейство Кайл ще се опита да намери отговор на въпросите, които никога няма да му дадат мира - кой е той всъщност, защо не си спомня нищо от живота си до този момент и защо е толкова различен от всички останали.



Надявам се инфото което съм постнала да ви е от полза за да се запалите по това супер яко сериалче.Аз лично в началото след като гледах рекламата го мислех за изключително глупаво , но след като изгледах една серия представите ми се оказаха погрешни.Сега с нетърпение чакам сериите от новия сезон.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. weasell - и аЗ много го харесвам:)
06.07.2007 21:48
оригинален е,а не е натоварващ:)поздрави:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dreamgirls
Категория: Забавление
Прочетен: 122612
Постинги: 18
Коментари: 47
Гласове: 180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930